LJUBAVNO PISMO – Z.Bačić, Z.Fazlagić

Zlatan Fazlagić, Zoran Bačić
LJUBAVNO PISMO

Režija: BRANKO KIČIĆ

Scenograf: DARKO NEDELJKOVIĆ
Kostimograf: OLGICA MILUNOVIĆ
Kompozitor: ZORAN SIMJANOVIĆ
Scenski Pokret: SONJA DIVAC

Igraju:

VOJA SOLDATOVIĆ: MIODRAG KRSTOVIĆ
FRANSOAZ SOLDATOVIĆ: TATJANA BOŠKOVIĆ
LEPA SOLDATOVIĆ: DUBRAVKA MIJATOVIĆ
OLIVER KLJAJIĆ : BRANISLAV ZEREMSKI
JAGODA KLJAJIĆ : GORICA POPOVIĆ
MOMČILO KLJAJIĆ-SONI: GORDAN KIČIĆ
RUŽICA : DRAGANA ĐUKIĆ
MATIČAR: NENAD ĆIRIĆ

20. GODINA PRED PREPUNOM SALOM ATELJEA 212!

Sada već kultnu predstavu LJUBAVNO PISMO, koja je na repertoaru Ateljea 212 od 1994. godine videlo je preko 100.000 gledalaca! Ova komedija o mentalitetu, porodici, komšijama i svim onim običnim stvarima, izvedena je preko 200 puta pred prepunom salom Ateljea 212!

“KOMIČNO, BESKRAJNO ZABAVNO, OPUŠTAJUĆE!”
Glas javnosti

LJUBAVNO PISMO je predstava koja je i po svom trajanju i uvek dobroj poseti, zauzela je nezamenljivo mesto u pozorišnom životu srpske prestonice.

“SJAJNA GLUMACKA EKIPA I VRHUNSKA ZABAVA!”
Blic

”To je predstava u kojoj se i mi glumci veselimo jer uživamo u svakom njenom izvođenju. Napisali su je Zoran Bačić i i Zlatan Fazlagić kada su bili studenti treće godine dramaturgije. Trećinu svoje karijere sam provela igrajući u „Ljubavnom pismu“ i ona će biti moja poslednja predstava kada budem otišla u penziju. To je prava pravcata komedija u kojoj se smejemo i mi na sceni i publika. Zato se njeno trajanje nikada ne zna, jer zavisi od toga koliko se publika smeje, pa nekada traje dva sata, a nekada dva i po. Imamo i fanove koji je stalno gledaju jer mi aktivno sarađujemo sa publikom”

Tatjana Bošković